Recipes and Posts Tagged belsőség

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kivivel pirított szárnyas- vagy libamájszeletek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a köretet készítjük el. A megmosott és lecsepegtetett rizst a margarinon átforrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Vörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával

Vörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a csirkemájat, nem csak azért mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni.

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.

Hobbychef Tovább olvasom
Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom